Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници

Радни листови

Весели вртић

Весели вртић

У овој књизи обједињени су разноврсни садржаји неопходни за темељну припрему детета за полазак у школу. Радни листови полазе од Општих основа предшколског програма и обухватају вежбе из математике, предмета Свет око нас, графомоторичке вежбе и вежбе повезане с припремом за почетно читање и писање. Књига садржи 136 радних листова, 88 налепница и бројне идеје намењене васпитачима за додатни рад с децом. Књига је добила награду за Најбољи европски уџбеник у Франкфурту 2014. године.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Маја Веселиновић, Борис Кузмановић

Формат: 23 x 29 cm 140 стр. + 3 стр. с налепницама, меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 0VV

Цена: 980.00 дин
Мала математика

Мала математика

Ова радна свеска садржи разноврсне математичке активности, усклађене с темама предвиђеним припремним предшколским програмом. Обрађени су садржаји неопходни за касније праћење наставе у 1. разреду основне школе: активности које уводе дете у свет бројева, скупова, односа и релација, као и низ задатака помоћу којих дете сазнаје нешто о одређеном математичком појму. Ова радна свеска обухвата и велики број питања за разговор васпитача или родитеља с децом.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 23 x 28,5 cm 48 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 0MM

Цена: 500.00 дин
Мали буквар

Мали буквар

На укупно 40 страна обрађују се сва штампана слова ћирилице. Разноврсне вежбе покрета руке, као и бојење и украшавање слова, подстичу дете и олакшавају му савладавање вештине почетног писања и читања (уз свако слово дата је песмица, као и занимљиви задаци који укључују писање, цртање, допуњавање речи према слици, допуњавање речи наученим словом и сл.). Активности су смишљене тако да омогућавају успешну припрему детета за полазак у школу. Додатак "Малог буквара" чини словарица од картона.

Аутор: Симеон Маринковић
Илустратор: Добросав Живковић Боб

Формат: 23 x 28,5 cm 40 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 0MB

Цена: 450.00 дин
Мој свет

Мој свет

Књига садржи укупно 48 радних листова, као и налепнице у боји које су предвиђене за довршавање цртежа. Све активности које пружа ова радна свеска усмерене су ка упознавању детета са светом који га окружује и ка развијању културе заштите животне средине. Више од 30 тема предвиђених припремним предшколским програмом обрађено је у виду занимљивих вежби, задатака и питања. Неке од тема су: "Другарство", "Моје тело", "Саобраћај", "Годишња доба", "Домаће и дивље животиње", "Биљке" и др. Однос према себи, другим људима и природи, истраживање физичких појава и друштвених веза, препознавање својих осећања и осећања других – неке су од области које су заступљене у овој радној свесци.

Аутор: Симеон Маринковић, Славица Марковић
Илустратор: Борис Кузмановић

Формат: 23 x 28,5 cm 48 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: 0MS

Цена: 530.00 дин
Црталица

Црталица

Радна свеска за развој ликовне културе на предшколском узрасту обухвата разне технике ликовног изражавања: цртање и бојење различитим материјалима, отискивање боја, колажне експерименте, довршавање започетих слика и многе друге задатке.

Аутор: Симеон Маринковић, Милена Крсмановић
Илустратор: Биљана Лабовић

Формат: 21 x 29 cm 40 стр., меки повез, пун колор, ћирилица
SMS шифра: CRT

Цена: 450.00 дин

Претходна страна | Следећа страна
 
EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |