Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Награда још једној београдској школи

Награда још једној београдској школи

Поводом двадесет година од објављивања своје прве књиге Креативни центар покренуо је акцију награђивања педесет основних школа широм Србије са којима је остварио успешну сарадњу.

ОШ "Јосиф Панчић" награђена је 11. децембра. На слици су директор школе господин Милан Бајић и представник Креативног центра.


Креативни центар награђује основне школе

Креативни центар награђује основне школе

Поводом двадесет година од објављивања своје прве књиге Креативни центар покренуо је акцију награђивања педесет основних школа широм Србије са којима остварио успешну сарадњу.

Креативни центар донирао је свакој од тих школа по телевизор, компјутер или DVD плејер.

На слици су директор ОШ "Ђорђе Крстић" господин Мирчета Ракоњац и представник Креативног центра.


Креативни центар у DELTA CITY-ју

Поводом почетка нове школске године у централном холу DELTA CITY-ја одржаће се манифестација CITY школа. Креативни центар у сарадњи са центром DELTA CITY традиционално организује продајну изложбу књига. Она ће трајати од 31. 8. до 6. 9. 2009. године.

Овог пута издвојили бисмо уџбеникe и приручникe за основну школу, као и раднe листовe за предшколце. И остале популарне књиге такође се могу набавити по приступачним ценама. Циљ акције јесте представљање књига како бисмо на најбољи могући начин приближили књигу деци, али и родитељима, као и свим поклоницима добре књиге.


Одобрени уџбеници за српски језик за седми разред

Наш уџбенички комплет за српски језик за седми разред добио је ПОЗИТИВНО РЕШЕЊЕ од стране Министарства просвете, којим су одобрени његово издавање и употреба (решење министра просвете број 119-01-00255/2009-06 од 27. 7. 2009).

Тај уџбенички комплет чине: "Читанка за 7. разред основне школе" (аутори др Симеон Маринковић и Славица Марковић), "Српски језик за 7. разред основне школе" (аутор др Душка Кликовац), "Радна свеска за српски језик за 7. разред основне школе"  (аутор др Душка Кликовац) и "Приручник за наставнике за наставу српског језика у 7. разреду основне школе" (аутори др Симеон Маринковић и др Душка Кликовац).


Усвојена листа бесплатних уџбеника за први разред

Комисија за реализацију пројекта Бесплатни уџбеници за ученике првог разреда при Министарству просвете једногласно је дефинисала и усвојила Листу уџбеничких комплета за обавезне предмете у првом разреду основне школе за школску 2009/2010. годину.

Сви уџбеници Креативног центра за обавезне предмете налазе на тој листи, коју можете преузети овде.

Креативни центар налази се поново у самом врху по броју наручених књига за ПРВИ РАЗРЕД основне школе. У оквиру пројекта Бесплатни уџбеници за први разред основне школе испорука уџбеника реализоваће се у првој половини августа. Иако ће књиге бити испоручене у време распуста, Министарство просвете обавезало се да ће се постарати за то да одговорна лица која имају овлашћење да потпишу уговоре и преузму књиге том приликом буду присутна у школама.

Подсећамо вас на то да Креативни центар у школском програму за ПРВИ РАЗРЕД основне школе, поред уџбеника за основне предмете за које држава сноси трошкове, има и уџбенике и радне материјале за изборне предмете, које је одобрило Министарство просвете: "Чувари природе", "Грађанско васпитање", "Од играчке до рачунара" и "Здравствено васпитање", као и додатне наставне материјале за српски језик и математику: "Језичке школице 1" и "Математичке степенице 1". Ове уџбенике и материјале учитељи првих разреда могу наручити у септембру, након договора с родитељима.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >>EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |