Креативни центар
Вести Предшколски програм Уџбеници Први разред Други разред Трећи разред Четврти разред Пети разред Шести разред Седми разред Осми разред На језицима мањина Помоћни материјал Семинари Припрема за малу матуру Радни уџбеници
Вести

Претходна страна | Следећа страна

Ново! Приручник за наставнике "Школа и животне вештине адолесцената"

Ново! Приручник за наставнике "Школа и животне вештине адолесцената"

Приручник"Школа и животне вештине адолесцената" ауторке Славице Чарапић  намењен је наставницима у средњим школама који током припреме за наставнички позив нису имали прилике да овладају неким знањима из педагогије и психологије. У њему ће пронаћи одговоре на многа питања која се односе на изградњу односа са младима и пружање подршке адолесцентима да науче да комуницирају, решавају проблеме, управљају учењем, доносе одлуке и преузимају одговорност за свој живот. У овом приручнику и родитељи адолсцената могу пронаћи корисне савете.    


Ново! Приручник за васпитаче и родитеље "Предшколац у свету математике"

Ново! Приручник за васпитаче и родитеље "Предшколац у свету математике"

Нов приручник „Предшколац у свету математике. Активности за децу узраста од три године до шест и по година " написан је на популаран начин, а намењен је васпитачима и родитељима. Помоћу ове књиге они ће моћи правилно, корак по корак, да развију код деце математичке појмове и да их припреме за полазак у школу. Овај приручник написао је Мирко Дејић, аутор књига „Математика као игра 1" и „Математика као игра 2", које су добиле Награду за најбољи европски уџбеник на Сајму књига у Франкфурту 2012. године.

 Књига садржи конкретна упутства за рад с децом предшколског узраста (од три године до шест и по година). Мноштво примера и активности олакшаће деци усвајање почетних математичких знања.У оквиру сваке области (скуп, природни бројеви, половина и четвртина, просторне релације, геометријски објекти, маса, оријентација у времену и мерење) графички су јасно издвојене активности које се изводе у млађој, средњој и старијој групи у вртићу. Приручник садржи и описе десет математичких игара, задатке за подстицање математичке даровитости, као и описе неких васпитно-образовних средстава. Верујемо да ће ова књига постати сталан приручник за непосредан рад у математичком образовању предшколске деце.        


Уџбеници "Креативног центра" у најужем избору за европску награду

Уџбеници "Креативног центра" у најужем избору за европску награду

„Математика 2″ уџбеник и радна свеска за други разред основне школе ауторке Весне Рикало, у издању "Креативног центра", једина су издања из Србије која су се нашла у најужем избору за овогодишњу Награду Најбољи европски уџбеник (Best European Learning Materials Award - BELMA).

Награде за најбоље европске уџбенике додељују Франкфуртски сајам књига, Међународна асоцијација за истраживање уџбеника и образовних медија (IARTEM) и Европско удружење издавача уџбеника (EEPG), а свечано проглашење победника традиционално се одржава првог дана Сајма књига у Франкфурту у простору Образовног форума.    

 Овогодишњи Сајам књига у Франкфурту трајаће од 19. до 23. октобра. Подсећамо вас на то да је "Креативни центар" већ пет пута освојио ову награду.Европско удружење издавача уџбеника (EEPG) формирано је 1991. године, када је обухватало 12 издавачких кућа из 12 европских земаља. "Креативни центар" постао је члан овог удружења крајем 2005. године, што је својеврсно признање за резултате постигнуте у продукцији уџбеника током последњих неколико година. Данас ово удружење окупља чланове из 23 европске земље, а све те издавачке куће специјализоване су за издавање уџбеника, образовне литературе за наставнике, додатне школске литературе и других образовних материјала.    


Где можете купити уџбенике „Креативног центра“?

Уџбенике „Креативног центра" можете наручити преко наших сајтова www.kcskola.rs  или www.kcknjizara.rs.

Упутство за куповину наших књига и уџбеника преко сајта погледајте ОВДЕ.

Наручивањем уџбеника преко саjта остварујете попуст од 10% + плаћате поштанске трошкове (200 динара ако плаћате поузећем или 160 динара ако плаћате преко опште или електронске уплатнице или картице).  

Са попустом од 10% уџбенике „Креативног центра" такође можете купити:

 -У Клубу књижари „Креативни центар" у Београду (ТЦ Еуроцентар, Македонска 30/Дечанска 5, 011/ 4076189, радно време: понедељак -петак од 9 h до 21h, суботом од 9 h до 17 h) 

- У просторијама „Креативног центра" у Градиштанској 8 на Звездари (радно време: понедељак - петак од 8 до 16 h) 

Листу књижара широм Србије у којима можете купити уџбенике „Креативног цента", по редовној цени, погледајте OВДЕ.      


„Креативни центар“ на XXX Сабору учитеља Србије

„Креативни центар" учествоваће и ове године на традиционалном Сабору учитеља Србије који се одржава под називом „Унапређивање наставне праксе кроз размену професионалних искустава". Овај скуп ће бити одржан 18. и 19. јуна у Београду и очекује се учешће више од 700 учитеља из целе Србије.

Издања „Креативног центра" биће изложена у недељу 19. јуна у холу Учитељског факултета и сви заинтересовани учитељи моћи ће да их погледају.


Странице << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >>
EEPG


| Copyright © 2008 | Креативни центар | Градиштанска 8, 11120 Београд | (011) 38 20 483 | slavica.markovic@kreativnicentar.rs |